World Craft 2

World Craft 2 är ett gratis onlinespel som släpptes i april 2018. World Craft 2 är ett plattformsspel som inte är helt olikt spelet Minecraft, då världen i World Craft också består av block. Det går att skapa allt i denna värld och det är bara fantasin som kan sätta gränser. Det finns fyra olika världar som du kan spela i och du kan använda de många olika blocken precis hur mycket som helst. Så varför inte använda fantasin till att bygga något helt fantastiskt? Spelet fungerar riktigt bra på både dator och mobila enheter och kan laddas ner gratis på Google Play eller iStore.

Att spela World Craft 2

World Craft 2 är en uppföljare till World Craft. Spelet är en Minecraft-klon som fungerar väldigt bra på mobila enheter. Precis som i Minecraft finns det fiender att besegra och vapen att skapa. Förutom att bygga och jaga fiender ska man dessutom jaga eller söka efter något att äta. Det finns alltså en uppsjö av saker att göra i detta fantasifulla spel. Det går att skapa objekt från olika material som samlats, exempelvis trä, sten, guld eller diamanter. World Craft 2 har online multiplayer som låter spelaren skapa områden där andra kan gå med för att hjälpa till att bygga och utforska skapelsen.

Sammanfattning

I World Craft 2 kan spelaren bokstavligen skapa allt den tänka sig, från enorma skyskrapor till gamla slott och fästningar. Det enda som krävs från spelaren är att släppa fantasin fri. En hel värld väntar på spelaren i detta actionfyllda designspel. Här kan man kan kämpa för livet i en episk strid på en slumpmässigt genererad karta eller tävla mot farliga monster där man måste skapa och bygga eget skydd för de farliga och långa nätterna. Spelet är riktigt roligt och ett lysande sätt att spendera ledig tid på. World Craft 2 kan laddas ner gratis till dator eller mobila enheter. Sedan är det bara att börja spela!