Mystery Reels

Om du uppskattar klassiska slots, men med en spännande tvist kan Mystery Reels vara sloten för dig. Denna videoslot ifrån spelutvecklaren Red Tiger tar dig med på ett äventyr i frukternas tecken, dock är denna slot fylld med häftiga bonusfunktioner. Maxvinsten ligger dessutom på 5000x din insats – bara det är en anledning att testa denna slot!

Om Mystery Reels

Mystery Reels är ett spel från spelutvecklaren Red Tiger som är välkänd i casinobranschen. I denna slot som lanserades 2017 har de tagit den klassiska enarmade banditen och kryddat den rejält. Själva spelplanen består av fem hjul, tre rader och 20 fasta vinstlinjer där vinster sker från vänster till höger. Här finns även en mystisk symbol och ett spännande bonushjul som kan ge dig extra fina vinster.

Insatsmöjligheter

Insatserna i Mystery Reels ställer du in enkelt med hjälp av en enda knapp – den längst till vänster på spelplanen. Här kan du välja att spela med så lite som 0,20 euro upp till 20 euro. Detta är med andra ord främst en slot för dig som gillar att spela med lite mindre insatser och som inte vill krångla med myntvärden och insatsnivåer.

Bonusfunktioner

Nu till det mest intressanta av allt – Mystery Reels bonusfunktioner. Självklart kan du räkna med att Red Tiger lagt in ett flertal intressanta funktioner i denna färgsprakande slot. Först och främst finns en så kallad Mystery Symbol och denna bör du verkligen hålla utkik efter. Dyker denna symbol upp på spelplanen kommer den att dela sig och därefter klona sig för att öka dina chanser att få en vinnande kombination.

Det finns även ett spännande bonushjul som du kan skymta i början av spelet. Detta bonushjul aktiveras med hjälp av bonus-symbolen och här kan du vinna riktigt förmånliga vinster om du har turen på din sida. Mystery Reels är en riktig klassiker ifrån Red Tiger som verkligen är värd ett eller två snurr. Extra bra passar slotten för den som gillar enklare slots med låga insatsgränser.