Valletta Megaways

Spelautomaten Valletta Megaways är en spelupplevelse du sent kommer glömma! Hela spelet står i lågor när du ska snurra hjulen i jakten på stora vinster. Det finns många specialfunktioner som får adrenalinet att pumpa i ådrorna. Jackpotten i spelet är en fast myntvinst på hela 250 000.

Specialsymboler och free spins

Det första vi kan säga om Valletta Megaways är att det finns mycket av allt! Förutom många vinstvägar så finns det även många symboler. Själva utformningen av spelet är sex hjul med fem rader på vardera. Det finns möjlighet till free spins direkt efter att du har vunnit en runda. Det finns även wild-symboler som ersätter alla bassymboler i spelet för att skapa vinnande kombinationer.

Spelutvecklare och utgivningsdatum

Det är ingen mindre än kända spelutvecklaren Blueprint som ligger bakom det här spelet som troligtvis kommer bli en klassiker. Spelet släpptes under våren 2019 men gjorde snabbt succé och många spelare föll för det brinnande riddartemat och de många sätten du kan vinna på. Blueprint ligger bakom många kända spel som finns på online casinon i dagsläget, och som spelas över hela världen.

En annorlunda och innovativ spelautomat

Det du kommer märka när du spelar på Valletta Megaways är att det finns många fler hjul och rader i det här spelet jämfört med i klassiska spelautomater. Det här är något som leder till ännu fler vinstvägar och totalt finns det hela 15 625 sätt att vinna på. Det är därför klokt om du kollar igenom reglerna innan du börjar spela spelet.

Spelet har en teoretisk RTP på 96,45 procent, vilket är fullt normalt för en spelautomat. Det är anpassat för att du ska kunna spela på både dator, i mobil och på surfplatta. Det här gör det möjligt att njuta av spelet vart du än befinner dig. Det finns sajter som erbjuder demoversioner av spelet, vilket innebär att du kan provspela gratis utan att ta några risker.