Jin Ji Bao Xi: Endless Treasure

Efterfrågan på slots med kinesiskt tema har de senaste åren varit stor, och Jin Ji Bao Xi: Endless Treasure är ett lyckat exempel på spel som följer denna trend. Denna slot har endast 5 hjul men hela 243 sätt att vinna. I början kan den verka ovanligt komplicerad, men efter att du kommit in i spelet känns de många ovanliga bonusfunktionerna som en frisk fläkt.

Snygg och välbekant grunddesign

Det grundläggande designen är enkel och snygg, och grunden för spelet följer välbekanta mönster. Förutom de lägre värdena från A till 9 kan du också snurra fram symboler med karpar, sköldpaddor, tigrar och drakar. Dessa specialsymboler ger utbetalningar på 5, 10 eller 20 mynt för en kombination av 3, 4 eller 5 symboler. Det finns också en wild-symbol, som bara dyker upp på hjul 2, 3 eller 4.

Höj insatsen för gyllene symboler

Den primära av spelets bonusfunktioner ger dig möjligheten att förgylla specialsymbolerna. Till vänster om hjulen kommer du att se en meny. Den låter dig ändra de vanliga djursymbolerna till sina gyllene motsvarigheter. Dessa guldsymboler erbjuder större utbetalningar – men att aktivera guldsymbolerna kostar extra. Vid standardinställningarna, då du spelar med åtta mynt per spin, har du chansen på en enstaka guldsymbol. Ju större satsning, desto fler är med i leken.

Bonusfunktion med freespins

Jin Ji Bao Xi: Endless Treasure kommer också med en freespin-funktion. För att utlösa den måste du få fram sex eller fler bonussymboler på samma spin. Belöning blir då sex free spins. På köpet får du chansen att lägga till extra guldsymboler till rullarna under dina free spins. Förutom allt detta finns det en jackpott-funktion som kan aktiveras när som helst, där du ska försöka matcha olika mynt med varandra.

Funktionerna som utgör stommen i Jin Ji Bao Xi: Endless Treasure är många och ganska komplicerade. Med andra ord är det här inte rätt slot för dig som bara vill luta dig tillbaka och spela avslappnat. Om du däremot tycker det är kul med lite mer avancerade bonusfunktioner, och är redo för att klura ut hur de fungerar, är det en rolig slot med mycket potential.