Contact

Contact är en ny, spännande slot ifrån den välkända spelutvecklaren Play’n GO som bland annat ligger bakom succéspelet Book of Dead. I Contact slot har de också satsat på ett riktigt äventyrstema, då många spelare verkar uppskatta det. Här har de skapat en helt unik spelplan i en mystisk djungel, fylld av gamla ruiner.

Om Contact

Contact är en spelautomat ifrån Play’n GO som faktiskt lanserades under 2019, vilket gör spelet till ett av de nyaste i spelutvecklarens portfölj. Det finns flera saker som gör att den här videosloten sticker ut från mängden, inte minst spelets unika, lutande spelplan som består av fem ”hjul” och så mycket som sju rader. Här finns dessutom en förmånlig lavinfunktion som kan öka dina chanser till vinst.

Vinstlinjer och insatser

I Contact finns inga klassiska vinstlinjer, här är det istället kluster som betalar. Ett kluster är en klunga symboler av samma typ och minst fem likadana symboler intill varandra ger vinst i denna slot. När det gäller insatser behöver du inte välja myntvärde eller insatsnivå, utan du ställer helt enkelt in din insats med hjälp av plus- eller minustecknet. Minsta insats är 2 kronor och högsta är 1 000 kronor.

Bonusfunktioner

Contact är en ny slot med många spännande funktioner, men vissa sticker såklart ut lite extra. Bland annat kan du aktivera olika multiplikatorer genom att få matchande symboler på flera rader samtidigt. Som mest kan du aktivera en multiplikator på x4, vilket kan resultera i riktigt stora vinster. Du kan dessutom aktivera en spännande bonusrunda med upp till sex free spins om du skapar ett kluster upp till toppen.

Under bonusrundan kan du dessutom aktivera specialfunktioner, bland annat en Block Destroyer som kan hjälpa dig att öka multiplikatorn. Du kan dessutom aktivera extra free spins eller en Symbol Upgrade som kan uppgradera vinnande symboler. Contact är en slot som bör testas, då den bjuder på underhållning på en helt ny nivå. Den liknar faktiskt mer ett klassiskt äventyrsspel än en videoslot, vilket många spelare garanterat uppskattar.