Temple of Nudges

Den omtyckta spelutvecklaren NetEnt har levererat ännu en succé! Säg hej till ett av deras nyaste tillskott – Temple of Nudges. Denna spännande videoslot bjuder inte bara på ett häftigt tema, här finns även en hel del spännande funktioner som kan ge dig riktigt stora vinster.

Om Temple of Nudges

Temple of Nudges lanserades under 2019 och blev snabbt en favorit hos många spelare, särskilt bland de som gillar NetEnt-spel. Här bjuder spelutvecklaren på ett klassiskt djungeltema med utmärkt grafik och passande ljudeffekter. Du spelar som vanligt på 5 hjul och 3 rader, men istället för vinstlinjer spelar du med 243 vinstvägar. Med andra ord behöver du bara snurra fram symboler på intilliggande hjul.

Insatsmöjligheter

Som vanligt finns det tio olika insatsnivåer att välja mellan i Temple of Nudges. Här finns även ett myntvärde som sträcker sig från 0,01 upp till 1,00, vilket ger dig en minsta insats på 0,25 euro och en maxinsats på så mycket som 250 euro. Med andra ord kan alla vara med och spela detta spel, både om du föredrar att spela för lite eller mycket.

Bonusfunktioner

Det viktigaste spelare vill veta när det rör sig om spel, särskilt slots, är såklart spelets bonusfunktioner. Det är med dessa vinsterna kan bli höga. I Temple of Nudges har du två spännande bonusfunktioner att utforska, re-spins och en nudge-funktion. Om symbolen med bannern ”re-spin” dyker upp i samband med en vinst aktiveras re-spinfunktionen. Då stannar alla vinnande symboler av samma typ kvar på sin plats medan resten fortsätter snurra.

Nästa funktion vi ska titta närmare på är nudge-funktionen. Denna aktiveras i samband med varje vinst och ”knuffar” upp alla symboler en rad. Om en ny vinst uppstår fortsätter funktionen tills dess att du helt enkelt inte vinner mer. Några wilds eller free spins finns inte i denna unika slot, men det gör detsamma då dessa två bonusfunktioner kryddar Temple of Nudges rejält.