Pokemon Mega

Pokemon Mega är ett turordningsbaserat spel där du som spelare får uppleva den fantastiska Pokemon-världen genom de otroliga utmaningarna som väntar. Du kan fånga dina egna Pokemons, träna upp dem och sedan utmana andra spelare online. Om du är bekant med Pokemon sedan tidigare eller inte spelar ingen roll då det här är ett spel som passar alla. Detta spel får du inte missa!

Pokemon är tillbaka, denna gång som ett turordningsbaserat spel. Här kan du uppleva Pokemons magiska värld där Pokemons lurar i det höga gräset och andra onlinespelare väntar på att få strida. I Pokemon-världen är det mesta möjligt och det finns ofantligt många Pokemons att leta reda på och flertalet världar att upptäcka. Testa på spelet idag och påbörja din oförglömliga resa.

Är du nästa Pokemon-mästare?

Pokemon Mega är spelet för dig som gillar utmaningar, utforska nya världar och fånga Pokemons. I detta spel får du som spelare chansen att utforska en magisk värld, där Pokemons lurar runt varenda hörn. Din uppgift är att fånga dem och sedan utmana andra onlinespelare. Har du vad som krävs för att bli den nästa Pokemon-mästaren? Testa själv och se!

Bli nästa Ash Ketchum!

Den fiktiva karaktären Ash Ketchum ville bli allra bäst genom att bygga upp ett lag, resa runt från stad till stad och träna sina Pokemons varje dag. Är du bekant med serien sedan tidigare är detta någonting du säkert redan känner till. Genom detta spel kan du utforska en magisk värld, fånga Pokemons och utmana andra spelare. Med lite tur blir du nästa Ash Ketchum!

Spelet du inte får missa

Pokemon Mega är spelet där du som spelare får uppleva den fantastiska värld som Pokemon har att erbjuda. Vandra runt och fånga Pokemons som lurar i buskar och vatten. Träna sedan upp dem och utmana andra spelare online. Detta turordningsbaserade spel är något du som Pokemon-älskare inte får missa. Vad väntar du på? Spela nu och ta del av allt detta spel har att erbjuda!