Flipping Gun Simulator

Flipping Gun Simulator är ett oerhört underhållande arkadspel. Det riktar in sig till egentligen alla konsumenter av digitala apparater vilka lätt blir uttråkade och vill döda tid i vardagen, exempelvis vid väntan på bussen, tunnelbanan eller mitt i uttråkande lunchköer. Eller varför inte spela med vänner som en enskild aktivitet under mysiga förutsättningar, likt spelkvällar? Oavsett kön, ålder, specifika intressen etcetera tillgodoser Flipping Gun Simulator dina kortvariga, men ack så impulsiva, underhållningsbehov. Med detta högklassiga spel nedladdat elimineras vardagens långtråkiga perioder effektivt helt gratis. Flipping Gun Simulator kostar nämligen ingenting, utan underlättar tillvaron till samma pris som luften själv.

Hur man spelar

Spelet går ut på att hålla en revolver i luften så länge som möjligt genom att skjuta på den med sin egen revolver. Det gäller att hålla tungan rätt i mun för det är sannerligen inte lätt att göra detta när pistolen studsar hit och dit efterhand som den träffas av skotten men med lite övning går det. Spelet är så pass beroendeframkallande att man efter bara ett kort tag har tränat upp sig tillräckligt för att kunna utmana kompisarna på duell. Det här är ett spel som man gärna tränar på i smyg så att man ska kunna vinna över kompisarna nästa gång man spelar tillsammans.

Plattformar

Flipping Gun Simulator är tillgängligt på alla plattformar som har tillgång till internet och eftersom det är byggt i HTML5 fungerar det utmärkt över alla plattformar. Det fungerar alltså lika bra i mobilen som på surfplattan eller på datorn. Oavsett vilken enhet du väljer att spela på kommer upplevelsen vara densamma. Om du är intresserad av att spela spelet surfar du enkelt in på en hemsida som erbjuder det och börjar spela. Du kan med fördel dela länken med kompisarna så att även de kan komma igång med spelandet. På så sätt kommer de vara beredda när du vill utmana dem.