247 Mini Golf

Det var med stor förtjusning jag hittade tillbaka till detta underbara golfspel. Under mitt första sommarjobb efter att jag börjat studera på annan ort satt visade en kollega till mig 247 Mini Golf under lunchen. Innan jag ens hade fått prova utmanades jag i en multiplayer-omgång. Min förargliga kollega vann men inte med så mycket som han hade hoppats på. Jag fick min revansch efterföljande vecka och därefter ville han aldrig spela igen.

Hur som helst tyckte jag att detta golfspel var ett ganska kul tidsfördriv och när en studiekompis befann sig på andra sidan jorden för utlandsstudier hände det att vi spelade 247 Mini Golf samtidigt som vi tog någon öl över Skype. Samma visa blev det när det blev min tur för en utlandstermin.

Hur som helst är 247 Mini Golf ett trevligt och enkelt minigolfspel bestående av 18 hål. Reglerna kan du säkerligen redan men om inte så går spelet ut på att klara alla banorna på minst antal slag. Dessutom kan man tjäna poäng genom att spela snabbt och vara precis.

Banorna ökar i svårighetsgrad ju längre du kommer i spelet. Oavsett hur behärskad och lugn du är i din vardag vågar jag nästan påstå att det finns en överhängande risk för svordomar eller pinsamma bortförklaringar när du inte tycker att bollen går som den ska. Vet du med dig att du är mindre bra på att hantera nederlag kanske det är bäst att du övar lite innan du accepterar en utmaning eller utmanar någon annan.

Grafiken i spelet är väl inte den mest högupplösta så någon ultrasnabb 4K-skärm är inte direkt nödvändigt för att kunna spela. Personligen hade jag nog rekommenderat att du spelar med en datormus istället för på en touchpad när du ska slå med golfklubban då pekaren inte alltid är så enkel att justera.